Kom ind i butikken i Struer og se selv hvorfor vores kunder af el-scootere er glade og tilfredse.

 

Vi følger dig hele vejen igennem, fra nyt køb til service og evt. reparationer.

”Derfor valgte jeg at købe en El-Scooter hos Autogården Struer”

”Jeg havde det lidt besværligt når, at jeg skulle ind til byen for at handle ind. Altid skulle jeg spørge mine børn om hjælp, til at kunne transportere mig. Jeg talte derfor med mine børn om muligheden for en El-Scooter. Vi besøgte Udstillingen på holstebrovej, hvor vi fik kyndig vejledning og stor hjælp til udvælgelse af en El-Scooter der passede ind i mine behov. Noget jeg lagde stor vægt på var at, jeg havde muligheden for hurtig hjælp ved nedbrud, og ja, en El-scooter til låns når min var på værksted”

Efter bentøjet var blevet lidt træt, fik jeg ideen til at købe en mobiltet-scooter. Måske havde jeg stadig muligheden for mine elskede ture på gofbanen. Jens Søgaard fra Autogården Struer, sørgede for komplet ombygning inden levering, alt blev lavet som jeg havde drømt om. Nu kommer jeg på gofbanen flere gange om ugen, og som en bonus kan jeg køre nogle skønne ture i naturen”

”Jeg havde brug for en mobilitet-scooter til golfbanen”

”Jeg var godt nok ikke kunde hos autogården Struer, men det er jeg nu”

”Jeg blev overrasket af et snevejr, på vej hjem fra et besøg hos nogle venner. På hjemturen var jeg uheldig at punktere. Kold og våd, ude af stand til at komme hjem Kontaktede min søn, der havde hørt godt om Autogården Struer. Han tog kontakt til Jens fra Autogården der var på stedet indenfor ti minutter med et nyt dæk. Jeg var godt nok ikke kunde hos autogården, men det er jeg nu”

”Da jeg skulle købe en ny kabinescooter, var det sværeste valg ikke at hvor den skulle købes, men hvilken der skulle købes Autogården Struer har et meget flot udvalg af El-scootere og Kabine-scootere. Efter god vejledning, fik vi valgt en scooter der passede lige til mig”

”Stort udvalg af kabinescootere”

”Ved første tanke var jeg ikke tryg”

”Efter min mand gik bort, følte jeg mig låst fast til hjemmet. Jeg havde kun mulighed for at komme hjemmefra, når nogle kom forbi. En af mine børnebørn foreslog (lidt i sjov) at, jeg kunne købe mig en el-scooter. Tre timer senere, havde jeg valgt en ny rød ”ræser”, der blev leveret hjemme på min adresse, allerede to dage efter. Jeg havde aldrig fået et kørekort, så jeg var ikke helt tryg ved at skulle køre på sådan en maskine. Men Jens fra Autogården lærte mig alle funktionerne på El-scooteren, så jeg allerede var tryg ved at køre på den fra første dag”